1-12 tampilan asil 28

  • Bruschetta pedhes, saos tomat pedhes tanpa gluten 180 gr

    4,02

    Bruschetta Piccantina punika sauce tomat pedhes, sampurna minangka iringan kanggo french goreng utawa ing croutons sak aperitif sedhep, kanggo bourguignonne a, bakal ngajokaken karo daging panggang lan ing preparation saka hamburger. Kanggo nyiapake, kita mung nggunakake pulp tomat Italia lan bahan-bahan berkualitas tinggi. A cipratan mrico mrico ndadekake manis lan sedhep.

    Tambahake menyang kertuLoading Rampung
  • Confit bawang abang tanpa gluten karo cuka balsamic saka Modena IGP 220 gr

    5,94

    Confit bawang abang karo cuka balsamic Modena PGI minangka senggol tartamtu ditondoi dening cathetan manis lan asem lan werna purplish-coklat kuat. Saus iki becik karo keju, ngluhurake rasa tanpa ngubengi rasa, utawa kombinasi karo macem-macem jinis daging. Tip: coba nganggo "Lardo di Colonnata" utawa nganggo "Prosciutto crudo di Parma" khusus. Iku arang banget karo rasa unik, nyenengake kanggo ngawula ing meja.

    Tambahake menyang kertuLoading Rampung
  • Krim tanpa gluten lan krim adhedhasar truffle Bianchetto 170 gr

    5,10

    Krim lan Krim Truffle Bianchetto minangka campuran sampurna saka Parmesan lan truffle. Rasa paling apik saka keju sing paling penting, ditambah karo aroma truffle. Bahan kualitas masakan Italia. A resep prasaja nanging larang regane, ono krime lan becik kanggo nggunakake ing macem-macem ancang-ancang: sauce kanggo pasta utawa condiment kanggo beras, Isi kanggo pasta kapenuhan, sampurna kanggo nyebar ing roti panggang. Sentuhan sing cerdas lan elegan ing meja sampeyan!

    Maca kabehLoading Rampung
  • Krim jamur porcini lan champignon tanpa gluten 180 gr

    4,68

    Krim jamur Porcini lan Champignon minangka saus krim kanthi konsistensi sing enak, disiapake kanthi luwih saka 50% jamur sing dibagi antarane Porcini lan Champignons. Iku sauce vegetarian sampurna, disiapake karo úa paling apik lan bisa digunakake kanggo risottos, karo pasta seger, nyebar ing roti utawa minangka basis kanggo Isi. Bisa digunakake murni utawa diencerke karo krim utawa susu.

    Tambahake menyang kertuLoading Rampung
  • Krim Pistachio karo biji coklat peteng 190 gr

    8,70

    Krim Pistachio karo Pistachio Sisilia lan biji-bijian peteng adhedhasar 100% "Modica PGI Chocolate".

    Tambahake menyang kertuLoading Rampung
  • Krim pistachio Sisilia 190 gr

    8,10

    "Gusto" krim pistachio Sisilia.

    Maca kabehLoading Rampung
  • Krim truffle ireng tanpa gluten 180 gr

    5,40

    Krim Truffle Ireng nambahake meja kanthi rasa lan aroma truffle. Resep prasaja nanging larang regane, krim lan becik digunakake ing macem-macem persiapan: minangka saus kanggo pasta utawa minangka bumbu kanggo beras, minangka ngisi kanggo pasta sing diisi, sampurna minangka panyebaran ing roti panggang.

    Maca kabehLoading Rampung
  • Artichoke tanpa gluten lan krim truffle musim panas ireng 170 gr

    11,70

    Krim artichoke kanthi truffle musim panas ireng 5%. Iku becik minangka bumbu kanggo croutons lan kursus pisanan.

    Tambahake menyang kertuLoading Rampung
  • Sisilia Pistachio Goody Cream 190 gr

    9,90

    Sicilian Pistachio Goody Cream "Gusto".

    Maca kabehLoading Rampung
  • Pistachio nyebar krim 190 gr

    6,60

    "Gusto" pistachio nyebar krim. Bahan: Krim putih (gula, lenga sayur-sayuran non-hidrogenasi lan lemak (lenga kembang srengenge, lenga klapa, mentega kakao), susu bubuk skim [12%], bubuk whey, pengemulsi (E322 soy lecithin ), perasa (vanillin)), Pistachio 20%, werna E100, E141.

    Maca kabehLoading Rampung
  • Ketchup tanpa gluten lan truffle musim panas 90 gr

    8,15

    Krim ketchup kompak kanthi truffle musim panas ireng 3%. Becik kanggo bumbu daging, sajian kadhemen, daging rebus, salad.

    Tambahake menyang kertuLoading Rampung
  • Minyak zaitun ekstra prawan karo truffle putih

    5,46 - 8,97

    Bumbu rasa truffle putih adhedhasar lenga zaitun extra virgin. Iku becik minangka condiment kanggo croutons lan fillings kanggo appetizers, kursus pisanan lan kaloro, omelettes lan ing kasus minangka basis kanggo kabeh pasugatan karo truffles.

    PilihLoading Rampung